top of page

PERSONVERN VENDELAEYEWEAR.COM

Oppdatert 05.07.2021

 

1. Hva slags type informasjon samler vi inn

1.1

Trend Optikk mottar, samler inn og lagrer all informasjon du legger inn på www.vendelaeyewear.com eller gir oss på annen måte. I tillegg samler Trend Optikk inn Internett-protokollen (IP)- adressen som brukes til å koble datamaskinen din til internett; «Logg inn», «Epost adresse», «passord», datamaskin og tilkoblingsinformasjon og kjøpshistorikk.

​1.2

Trend Optikk kan bruke programvareverktøy for å måle og samle inn øktinformasjon, inkludert sideresponstider, lengde på besøk på enkelte sider, sideinteraksjonsinformasjon og metoder som brukes for å surfe bort fra siden.

1.3

Trend Optikk samler inn personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon); betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger, produktanmeldelser, anbefalinger og personlig profil.

 

2. Hvordan samler vi inn informasjon

2.1

Når du utfører en transaksjon på vendelaeyewear.com, som er en del av prosessen, samler vi inn personopplysninger du som kunde gir oss Trend Optikk, slik som navn, adresse og e-postadresse. Din personlige informasjon vil bare bli brukt av de spesifikke grunnene som er angitt ovenfor.

3.Hvorfor samler vi inn informasjon

3.1

 Trend Optikk samler inn slik ikke-personlig og personlig informasjon for følgende formål:

  1. For å tilby og drive tjenestene

  2. For å gi våre brukere løpende kundestøtte og teknisk støtte

  3. For å kunne kontakte våre besøkende og brukere med generelle eller personlige tjenesterelaterte meldinger og reklamemeldinger

  4. For å lage aggregerte statistiske data og annen aggregert og/ eller utledet ikke-personlig informasjon, som vi eller våre forretningspartnere kan bruke til å tilby og forbedre våre respektive tjenester;

  5. For å overholde gjeldende lover og forskrifter.

 

4. Hvordan lagrer, bruker, deler og avslører vi besøkendes personopplysninger

4.1

Trend Optikk er vert på Wix.com – plattformen. Wix.com gir Trend Optikk nettplattformen som lar Trend Optikk selge produkter og tjenester til deg. Dataene dine kan lagres gjennom Wix.coms datalagring, databaser og de generelle wix.com- applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre servere bak en brannmur.

4.2

Alle direktebetalingsporter som tilbys av Wix.com og brukes av Trend Optikk, overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken vår og dens tjenesteleverandører.

5. Hvordan vi kommuniserer med våre besøkende

5.1

Trend Optikk kan kontakte deg :

1. For å varsle deg angående kontoen din

2. For å feilsøke problemer med kontoen din

3. For å løse en tvist

4. For å kreve inn gebyrer eller skyldige penger

5. For å spørre om meningene dine gjennom undersøkelser eller spørreskjemaer

6. For å sende oppdateringer om selskapet vårt

7. Eller som på annen måte er nødvendig for å kontakte deg for å håndheve vår brukeravtale, gjeldene nasjonale lover og enhver avtale vi måtte ha med deg.

5.2

For disse formålene kan vi kontakte deg via e-post, telefon, tekstmeldinger og post.

 

6. Hvordan kan du som besøkende trekke tilbake ditt samtykke

Hvis du ikke vil at vi skal behandle dataene dine lenger, vennligst send en henvendelse til hei@vendelaeyewear.com

 

7. Oppdateringer av personvernregler

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vi anbefaler deg som kunde å lese den ofte. Endringer og presiseringer trer i kraft umiddelbart etter at de legges ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, vil vi varsle deg her om at den har blitt oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter, hvis noen, vi bruker og/ eller avslører.

bottom of page